Ο Φονίνι πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο

Ο Φονίνι πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο

Ο Φάμπιο Φονίνι κέρδισε στα τρία σετ τον Αρθουρ Ρίντερνεκ και θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στους «32» του Masters στο Μόντε Κάρλο

tsitsipas
Ενας Ιταλός που λατρεύει την χωμάτινη επιφάνεια, θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Masters στο Μόντε Κάρλο.

Ο Φάμπιο Φονίνι θα είναι το πρώτο εμπόδιο του Ελληνα τενίστα ο οποίος πάει στο Πριγκιπάτο με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Ο Φονίνι επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ του Γάλλου Αρθουρ Ρίντερνεκ (7-5, 4-6, 6-3) έπειτα από 2 ώρες και 29 λεπτά.

Ο Ιταλός χρειάστηκε ένα break στο υπέρ του 6-5 στο πρώτο σετ για να αποφύγει το tie break, ωστόσο στο πρώτο game του δεύτερου σετ, δέχτηκε break από τον αντίπαλό του, ο οποίος κράτησε το σερβίς του ως το τέλος για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο τρίτο σετ ο Φονίνι βρήκε break στο 2-1, αλλά απάντησε αμέσως ο Γάλλος ισορροπώντας και πάλι το ματς. Ο Ιταλός έσπασε ξανά το σερβίς του αντιπάλου του και στη συνέχεια έφτασε στο 5-2. Με το σκορ στο 5-3 σέρβιρε για το ματς και βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο break point τα οποία έσωσε και τελικά πήρε το παιχνίδι.

Φονίνι και Τσιτσιπάς έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές, με το σκορ να είναι 3-0 υπέρ του Στέφανου (ημιτελικά Στοκχόλμης 2018, γύρος των «16» στο Masters της Ρώμης το 2019 και πέρυσι στον τρίτο γύρο του Indian Wells).

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Οι 9 στους 10 καταναλωτές περιμένουν αυξήσεις τιμών σε συγκεκριμένα προϊόντα λόγω πολέμου, σύμφωνα με το ΙΕΛΚΑ

Στις 20 Απριλίου το έκτακτο επίδομα των €200 - Αυτή την εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για τα καύσιμα

Φαβορί ο Μακρόν στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών - Τι δείχνει τελευταία δημοσκόπηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης