Super League: Δικαιώθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα - Πήρε πίσω τους πέντε βαθμούς και μπήκε στα πλέι οφ αντί του ΟΦΗ

Super League: Δικαιώθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα - Πήρε πίσω τους πέντε βαθμούς και μπήκε στα πλέι οφ αντί του ΟΦΗ

Η ομάδα της Ηπείρου έλαβε πίσω του βαθμούς που της αφαιρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι θα μπει στα πλέι οφ της Super League

πασ-γιαννινα
Νέα ανατροπή στην Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει πίσω τους πέντε βαθμούς του και μπαίνει με τη... βούλα στα πλέι οφ!

Η ομάδα της Ηπείρου τερματίζει στην 6η θέση και αφήνει πίσω του τον ΟΦΗ, ο οποίος τελικά θα μείνει 7ος και εκτός τροχιάς για το ευρωπαϊκό όνειρο. Η βαθμολογία πλέον θέλει τον ΠΑΣ να έχει 40 βαθμούς, την ομάδα της Κρήτης 37 και τον Αστέρα 35.

Μπορεί ο ΟΦΗ να κέρδισε τον Απόλλωνα και ταυτόχρονα με την απώλεια του ΠΑΣ στον Βόλο και την ήττα του Αστέρα από την ΑΕΚ, να... έραβε κουστούμι για τα πλέι οφ, ωστόσο ήρθε η Εφέσεων της ΕΠΟ για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Η Επιτροπή έκανε δεκτή τυπικά αλλά και κατ' ουσίαν την έφεση της ηπειρωτικής ΠΑΕ για την αφαίρεση των πέντε βαθμών που της είχε επιβληθεί από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, μετά την εισήγηση της ΕΕΑ που έκρινε τον ΠΑΣ ένοχο για μη δήλωση μεταβίβασης μετοχών το 2015, δικαιώνοντας τον σύλλογο λόγω παραγραφής.

Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφονται οι βαθμοί στην ομάδα του Μεταξά, ανεβαίνει στους 40 πλέον κι έτσι θα λάβει εκείνη μέρος στα πλέι οφ της Superleague κι ο ΟΦΗ θα παίξει στα πλέι άουτ.

Όλα αυτά ενώ είναι προγραμματισμένη γι' αύριο η επικύρωση της βαθμολογίας και η κλήρωση για το μίνι πρωτάθλημα (πλέι οφ/άουτ) που θα ακολουθήσει.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο για να κλείσει το ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν, η ατζέντα και ο «λεονταρισμός» Τσελίκ

Βίντεο: Η στιγμή που βόμβα σκάει σε αμάχους που προσπαθούν να εγκαταλείψουν το Ιρπίν

Φωτιά σε υπόγειο της Τροχαίας Περιστερίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης