Νέα συμβόλαια για τον Κίτσο και άλλους 4 ποδοσφαιριστές της Κ-23 του Ολυμπιακού -Δείτε φωτογραφίες
Οι Φώτης Κίτσος, Χρήστος Λιάτσος, Γιώργος Μαρίνος, Ανδρέας Ντόι και Παύλος Μαυρουδής, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό
Σε επέκταση των συμβολαίων 5 ποδοσφαιριστών της Κ-23 προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Πρόκειται για τον Φώτη Κίτσο ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό και τους Χρήστο Λιάτσο, Γιώργο Μαρίνο, Ανδρέα Ντόι και Παύλο Μαυρουδή.
Οι πέντε ποδοσφαιριστές έχουν ενεργό ρόλο στη Β’ ομάδα των Πειραιωτών που αγωνίζεται στη Superleague 2 υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα και είναι χρόνια μέλη της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Οι Φώτης Κίτσος, Χρήστος Λιάτσος, Γιώργος Μαρίνος, Ανδρέας Ντόι και Παύλος Μαυρουδής, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό.
Φώτης Κίτσος
Ημ. Γέννησης: 31/3/2003
Κλείσιμο
Θέση: Αριστερός αμυντικός
Διεθνής με την Κ19
Χρήστος Λιάτσος
Ημ. Γέννησης: 1/9/2003
Θέση: Μεσοεπιθετικός
Διεθνής με την Κ19
Γιώργος Μαρίνος
Ημ. Γέννησης: 8/5/2000
Θέση: Μεσοεπιθετικός
Διεθνής με την Κ21
Ανδρέας Ντόι
Ημ. Γέννησης: 2/2/2003
Θέση: Αμυντικός μέσος
Διεθνής με την Κ19
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.