Μεταγραφή μέσω eBay έναντι 5 λιρών σε ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας για τον Ρομπέρτο Κάρλος

Μεταγραφή μέσω eBay έναντι 5 λιρών σε ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας για τον Ρομπέρτο Κάρλος

Το Football Beyond Borders και το eBay έδωσαν την δυνατότητα σε μέλη ερασιτεχνικής ομάδας στο Σριούσμπερι της Αγγλίας να αποκτήσουν για ένα παιχνίδι τον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή

roberto_carlos
Το eBay και το Football Beyond Borders έδωσαν την δυνανότητα σε ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα της Αγγλίας έναντι 5 λιρών ν' αποκτήσουν για έναν αγώνα τον Ρομπέρτο Κάρλος.

Η τυχερή ομάδα που κέρδισε στην κλήρωση είναι από το Σριούσμπερι!Οι ερασιτέχνες της Bull in the Barne United θα έχουν την ευκαιρία μέσα στον Φεβρουάριο να απολαύσουν τον Ρομπέρτο Κάρλος για ένα και μόνο παιχνίδι.

Είναι ουσιαστικά η παρέα μιας μπυραρίας στο Σριούσμπερι και το παιχνίδι που θα δώσουν με τον Βραζιλιάνο θα είναι στηνShrewsbury & District Sunday League.

Κλείσιμο


Η κάθε ομάδα διέθεσε 5 λίρες για ν' αγοράσει το λαχνό που έδινε το σπουδαίο "βραβείο" και όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε φιλανθρωπικό οργανισμό που μαθαίνει στα παιδιά τις αξίες της ζωής μέσα από το ποδόσφαιρο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για την Bull in the Barne στο Shrewsbury, αποτίοντας φόρο τιμής στην εποχή που παραλίγο να υπογράψω στην Birmingham City τη δεκαετία του '90, η οποία είναι πολύ κοντά», αναφέρεται στην Birmingham Mail ο Ρομπέρτο Κάρλος ο οποίος αποκάλυψε πως έφτασε μια ανάσα από την συμφωνία με την ομάδα της Αγγλίας.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος, με το φαρμακερό αριστερό πόδι, έκανε τεράστια καριέρα με την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ με την εθνική Βραζιλίας είχε 125 συμμετοχές και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. 

Ειδήσεις σήμερα:

«Έλλειμμα ηγεσίας και κρίσης» επικαλείται η έκθεση της Σου Γκρέι για τα κορωνοπάρτι του Τζόνσον

«Ήταν θύμα φονικής ενέδρας»: Η ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του Άρη για τη δολοφονία του 19χρονου

Άδωνις για σόου Πολάκη: «Του καταθέτω αγωγή - Λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με... τσίγκινα σωβρακάκια!» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης