ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό

Ο νεαρός Γάλλος μεσοεπιθετικός έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου (29/1)  στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό 

antoylagie
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (με καταβολές από τη Γουϊνέα αλλά γεννημένος στη Γαλλία και με γαλλικό διαβατήριο) αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Ναντ στη Γαλλία, πέρασε ένα μικρό διάστημα ως δανεικός στη Γιουβέντους (στη 2η ομάδα) και ενώ το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τον σύλλογο από την οποία έχει ξεκινήσει την καριέρα του, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

5493963


Ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό αγωνίζεται ως 8άρι, 10άρι, αλλά μπορεί να παίξει και στις πλευρές ως εξτρέμ. Φέτος έχει συμπληρώσει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Championnat National 2. Έφτασε στην Αθήνα, όπως αναμενόταν, το απόγευμα του Σαββάτου.

Κλείσιμο
Το συμβόλαιό του θα είναι τετρατές και σε πρώτη φάση θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό Β'.

5493977


«Είναι χαρούμενος που είμαι εδώ και ελπίζω να κάνουμε ωραία πράγματα με την ομάδα», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του κατά την άφιξή του ενώ αναφερόμενος στα όσα γνωρίζει για τον Ολυμπιακό, ο Νταμπό τόνισε: «Έχω μιλήσει με τον Φαντινγκά και μου είπε για την ομάδα και τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις που έχει. Υπάρχουν πολλοί γαλλόφωνοι και αυτό θα βοηθήσει».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης