Ο Ολυμπιακόςσυνεχίζει το... σαφάρι στο μεταγραφικό «παζάρι» για τα ταλέντα που αναζητούν και ως τέτοιος φαίνεται ότι έχει κλείσει και ο 20χρονος μέσος της Ναντ, Αμπντουλαγιέ Νταμπό.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Ναντ στη Γαλλία, πέρασε ένα μικρό διάστημα ως δανεικός στη Γιουβέντους, ενώ, το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τον σύλλογο από την οποία έχει ξεκινήσει την καριέρα του, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.
Η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή αναμένεται να ολοκληρωθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο κι όχι το καλοκαίρι ως ελεύθερη μεταγραφή, με την Ναντ να εξασφαλίζει ένα ποσό από τους Πειραιώτες.
Ο Νταμπό αγωνίζεται ως 8άρι, 10άρι, αλλά μπορεί να παίξει και στις πλευρές ως εξτρέμ. Φέτος έχει συμπληρώσει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Championnat National 2.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.