Ο Κρίστιαν Έρικσεν ξεκίνησε προπονήσεις στον Άγιαξ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ξεκίνησε προπονήσεις στον Άγιαξ

Παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών που ήθελαν την αγγλική Μπρέντφορντ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ο Κρίστιαν Έρικσεν κάνει προπονήσεις με τον Άγιαξ, την ομάδα που ουσιαστικά ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του

eriksen-middelpunt-1420
Ο διεθνής Δανός μέσος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι κατέρρευσε αγωνίζομενος με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro 2020, έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ (καθώς απαγορεύεται να αγωνίζονται αθλητές που έχουν βηματοδότη) και εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας ποδοσφαιρικής του στέγης.

Η νεοφώτιστη στην Premier League Μπρέντφορντ εκδήλωσε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει αφού πρώτα κάνει προπονήσεις και περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αλλά ο ίδιος έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Άγιαξ!



Της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός Δανίας ξεκινώντας τη σπουδαία καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομται εδώ. Στον Άγιαξ ξέρω τους ανθρώπους και νιώθω σα να επέστρεψα σπίτι μου αφού ήμουν στην ομάδα για πολλά χρόνια», είπε ο Δανός που προπονήθηκε με την ομάδα νέων του συλλόγου όπως στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας (πριν βρεθεί στην πρώτη ομάδα).

Κλείσιμο
«Οι εγκαταστάσεις είναι ιδανικές και όλοι εδώ θα με βοηθήσουν να βρεθώ στην επιθυμητή κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται για να βρω τη νέα μου ομάδα», συμπλήρωσε ο Έρικσεν που τον επόμενο μήνα γίνεται 30 χρονών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης