Australian Open: Έβαλε τα κλάματα ο αντίπαλος του Τσιτσιπά

Australian Open: Έβαλε τα κλάματα ο αντίπαλος του Τσιτσιπά

Ο Μπενουά Περ, που θα παίξει με τον Τσιτσιπά στο Australian Open,  απέκλεισε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και λύγισε στην κάμερα λόγω των δυσκολιών που έχει περάσει το τελευταίο διάστημα

per
Ξέσπασε μετά από την επική του πρόκριση στον 3ο γύρο του Australian Open ο Μπενουά Περ
Ο Γάλλος τενίστας που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 29/12 και πέρασε μια εβδομάδα καραντίνας έβαλε τα κλάματα μετά από τη νίκη του επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.



Αφού ευχαρίστησε τους Γάλλους που τον στηρίζουν και στην Αυστραλία χαρακτήρισε «σκ@τένια» τη σεζόν και έκλαψε!  Ο κορωνοϊός δεν τον αφήνει ήσυχο εδώ και 1,5 χρόνο.  

«Είμαι χαρούμενος. Δεν είναι εύκολο, από την αρχή της χρονιάς, γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω πως οι γονείς μου και όλοι με βλέπουν. Ήταν εξαιρετικό. Ήταν μια χρονιά σκ*τ* η περσινή, ήταν περίπλοκο. Αυτή η χρονιά ξεκίνησε και βρήκα θετικός, ήμουν σε καραντίνα για 7 μέρες, ξεκίνησε σκ*τ* πάλι!

Αλλά είμαι εδώ, κρατιέμαι. Σήμερα έκανα έναν μεγάλο αγώνα, τον καλύτερό μου εδώ και αρκετό καιρό, οπότε για μένα είναι πολύ θετικό. Δέχτηκα αρκετή κριτική, σε ένα σημείο μου κόστισε. Και ειλικρινά αν κάνω αγώνες σαν κι αυτόν, με το γαλλικό κοινό να με υποστηρίζει, αλήθεια δεν υπάρχει κάτι καλύτερο», είπε ο Περ. 

Ο Γάλλος θ' αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά το Σάββατο στη Μελβούρνη με έπαθλο μια θέση στους "16".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης