Τουρκικά ΜΜΕ: «Έτοιμη να σκάσει η βόμβα με Ονιεκούρου στην Μπεσίκτας»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Έτοιμη να σκάσει η βόμβα με Ονιεκούρου στην Μπεσίκτας»

Στην Τουρκία θέλουν να... σκάει βόμβα Χένρι Ονιεκούρου στην Μπεσίκτας, τονίζοντας ότι ο Νιγηριανός δεν έχει βρει αυτό που περίμενε στο Λιμάνι

oniekyruuu
Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Χένρι Ονιεκούρου θα αντικαταστήσει τον Λάριν στην Μπεσίκτας. Το συμβόλαιο του Καναδού με τους «αετούς» εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 κι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν... κουράσει τους διοικούντες την ομάδας της Πόλης. Ο παίκτης θέλει 2.7 εκατ ευρώ ετησίως κι η ομάδα του δίνει 1.7 εκατ. το χρόνο.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας haberler.com, ωστόσο, έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ονιεκούρου, ο οποίος «άναψε το πράσινο φως στην Μπεσίκτας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Δεν βρήκε αυτό που ήλπιζε»

Το δημοσίευμα, συνεχίζει την αναφορά του στον Νιγηριανό, τονίζοντας:

«Ο Ονιεκούρου, που πήγε στον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν, δεν βρήκε αυτό που ήλπιζε στη νέα του ομάδα. Πήρε χρόνο σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν μπορούσε να συνεισφέρει γκολ και ασίστ. Έδωσε 1 ασίστ σε 4 αγώνες στο Europa League».

Κλείνοντας γίνεται σαφές πάντως ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει να κάνει ζημιά στον Νιγηριανό στον οποίο επένδυσε 4,5 εκατ. ευρώ».

Ο Ονιεκούρου, συνολικά, σε 13 ματς με τον Ολυμπιακό έχει 1 γκολ και 1 ασίστ ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025. Ο 24χρονος, έχει αγωνιστεί στην Τουρκία για τη Γαλατασαράι, με την οποία σε 71 αγώνες σκόραρε 22 φορές και μοίρασε 12 ασίστ.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Διάβημα της Αθήνας στα Τίρανα: Ο Αλβανός πρόεδρος πήγε σε έκθεση για την «γενοκτονία των τσάμηδων»

Τραγικό τροχαίο στην Εγνατία με τουλαχιστον πέντε νεκρούς και έξι τραυματίες

Πανδημία: Μπροστά στο «κύμα» της Covid δύο εκατ. Έλληνες άνω των 60 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης