ΕΠΟ για την επίθεση σε δικαστικό: «Καταδικάζουμε μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών»

ΕΠΟ για την επίθεση σε δικαστικό: «Καταδικάζουμε μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών»

Η ομοσπονδία ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να συνδέονται τέτοια συμβάντα με ποδοσφαιρικές υποθέσεις

5057698
Ιδιαίτερα ανήσυχα εμφανίζονται τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου απο την επίθεση που δέχθηκε  μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, όταν άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι του. 

Όπως αποκάλυψε  το Protothema.gr, η επίθεση έλαβε χώρα μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου το οποίο μεταξύ άλλων ασχολήθηκε με την αναψηλάφηση υπόθεσης σχετικής με καταγγελόμενες ως παράνομες αποφάσεις της νυν διοίκησης της ΕΠΟ που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έκπτωση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής (Δ.Σ.).

Η ΕΠΟ από την πλευρά της πήρε θέση για το ρεπορτάζ της επίθεσης σε μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου και δικαστή / αρεοπαγίτη με επίσημη θέση που βγήκε λίγη ώρα πριν τη 1 τα ξημερώματα.

Ειδικότερα η επίσημη θέση / ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά.

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους. Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής

Ανοιχτό ενδεχόμενο επιβολής πρόσθετων περιοριστικών μέτρων για ανεμβολίαστους

Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο: Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς, έχω κατάγματα στο αριστερό χέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης