Επίθεση-μήνυμα από το «παραποδόσφαιρο» σε αθλητικό δικαστή της ΕΠΟ

Επίθεση-μήνυμα από το «παραποδόσφαιρο» σε αθλητικό δικαστή της ΕΠΟ

Του έσπασαν το αυτοκίνητο - Η  επίθεση έγινε λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση σχετικά με τις παράνομες αποφάσεις της ΕΠΟ που έχουν ως συνέπεια την έκπτωση των μελών ΔΣ - Κατάθεση στη ΓΑΔΑ και τη διεύθυνση Αθλητικής Βίας απο το θύμα

omada_dias
Ο φόβος και ο τρόμος στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου κυριαρχεί πλέον με τα πλοκάμια του ποδοσφαιρικού παρακράτους να αγγίζουν και την αθλητική δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ βρήκε το αυτοκίνητό του σπασμένο έξω από το σπίτι του μετά από επίθεση αγνώστων.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές η επίθεση έλαβε χώρα μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου το οποίο μεταξύ άλλων ασχολήθηκε με την αναψηλάφηση υπόθεσης σχετικής με παράνομες αποφάσεις της νυν Διοίκησης της ΕΠΟ που οδηγούν στην έκπτωσή των μελών της.

Μετά από την καταγγελία του Ανώτατου Δικαστικού και δεδομένης της θέσης του στα Πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ, στο σημείο βρέθηκε το Τμήμα Αθλητικής Βίας, ακριβώς γιατί τα κίνητρα της επίθεσης αποδίδονται στην εν λόγω υπόθεση αναψηλάφησης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που έχει αναλάβει ο συγκεκριμένος ανώτατος δικαστής.

Μάλιστα ο ανώτατος δικαστής φέρεται να έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στην ΓΑΔΑ όπου περιγράφει αναλυτικά όλα τα πρόσωπα που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας, οι οποίες και αναμένεται να ξετυλίξουν το νήμα της ανεύρεσης των ενόχων.

Κλείσιμο
Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα «πλοκάμια» του παραποδοσφαιρου δεν αρκούνται πια σε απειλές και εκβιασμούς αλλά ξεκίνησαν και τις άνανδρες επιθέσεις. Και το ερώτημα είναι αν το Κράτος και η Κυβέρνηση έχει τη βούληση να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο ώστε στείλει όλους αυτούς επιτέλους …. στην φυλακή.
Αναμένονται άμεσα ραγδαίες εξελίξεις.



Ειδήσεις σήμερα:

«Πληρωμένη» απάντηση Μητσοτάκη σε Ολλανδή δημοσιογράφο για την «εργαλειοποίηση» των μεταναστών από την Τουρκία

Επιστράτευση: Σήμερα τηλεδιάσκεψη για την εύρεση γιατρών - Όλο και χειρότεροι οι επιδημιολογικοί δείκτες

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά το «ρεκόρ» των 8.613 κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης