Η Μπάγερν βάζει πωλητήριο σε Κομάν και θέλει Αντεγιέμι ή Άντονι

Η Μπάγερν βάζει πωλητήριο σε Κομάν και θέλει Αντεγιέμι ή Άντονι

Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει συμφωνήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μπάγερν Μονάχου και οι Βαυαροί για να μην τον χάσουν τζάμπα τον ετοιμάζουν για πώληση έχοντας βρει τους πιθανούς αντικαταστάτες του

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο Κομάν της Μπάγερν μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του!
Το καλοκαίρι του 2020 οι Βαυαροί είχαν αποχαιρετίσει τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος συνεχίζει στη Λίβερπουλ, αλλά έβαλαν στα ταμεία τους 22 εκατ. ευρώ. Το περασμένο καλοκαίρι όμως έχασαν τον Νταβίντ Αλάμπα κυριολεκτικά χωρίς να βάλουν ευρώ στα ταμεία τους καθώς ο Αυστριακός αμυντικός δεν συμφώνησε στην ανανέωση και έφυγε ελεύθερος για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Κι αυτό ακριβώς θέλουν να αποφύγουν οι πρωταθλητές Γερμανίας με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχαιρετίσει τη Μπάγερν το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Γάλλος εξτρέμ ναι μεν θέλει να μείνει αλλά ζητά 15-16 εκατ. ευρώ το χρόνο, πόσο το οποίο δεν δίνει η Μπάγερν ούτε για αστείο κι έτσι το έχουν πάρει απόφαση ότι την επόμενη σεζόν δεν θα είναι μαζί τους.

Η χρηματιστηριακή αξία του Κομάν υπολογίζεται στα 55 εκατ., αλλά και με τα μισά λεφτά η Μπάγερν θα τον έδινε ευχαρίστως καθώς φέτος έχει μόλις 5 συμμετοχές λόγω τραυματισμών.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του οι Βαυαροί έχουν κυκλώσει τα ονόματα των Καρίμ Αντεγιέμι (19 χρονών, Σάλτσμπουργκ), Άντονι (21 χρονών, Άγιαξ).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης