ΟΓιάννης Αντετοκούνμποέχει επιστρέψει στην Ελλάδα και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, με την οικογένεια του. Μαζί με τον ίδιο και τον Θανάσηέχουν έρθει και τα τρόπαια του ΝΒΑ, το πρωτάθλημα και το MVP Τελικών που κέρδισε ο Έλληνας σταρ.
Μπορεί εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων να μην είχαν ακόμα την ευκαιρία να πανηγυρίσουν στα Σεπόλια, αλλά βρέθηκαν στη Ακρόπολη, ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και η μητέρα τους, με τους δύο παίκτες των Μπακς να ποζάρουν με τα τρόπαια, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.