Στα Σεπόλια στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο - «Όλοι με μάσκες»

Στα Σεπόλια στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο - «Όλοι με μάσκες»

Οι Antetokounbros θα βρεθούν στο γήπεδο του Τρίτωνα εκεί από όπου ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στο μπάσκετ, έχοντας μαζί τους το βαρύτιμο τρόπαιο του NBA «Larry O'Brien» - «Φορέστε μάσκες» το μήνυμα που στέλνει ο Greek Freak

5351497
Στα Σεπόλια θα βρεθούν αύριο το βράδυ στις 20:00 οι πρωταθλητές του NBA Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο. Οι Antetokounbros με το βαρύτιμο τρόπαιο του NBA «Larry O'Brien» θα βρεθούν στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα. Εκεί όπου έπαιξαν για πρώτη φορά μπάσκετ.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχαν προαναγγείλει από το Σάββατο όταν και έφτασαν στην Ελλάδα ότι θα βρεθούν τόσο στην παλιά τους γειτονιά όσο και στου Ζωγράφου.

Τα δύο αδέρφια θα χαρίσουν όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν από νωρίς στο γήπεδο του Τρίτωνα. «Αύριο 8 το απόγευμα Σεπόλια!!», έγραψε στο Twitter ο Greek Freak ενώ ανάρτησε στο Instagram το ίδιο μήνυμα συνοδεύοντάς το από μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να κρατάει το κύπελλο του ΝΒΑ και το βραβείο του MVP των φετινών τελικών.
228094911_361774332306244_3930034602242429393_n

Την ίδια ώρα ο Greek Freak  απηύθυνε θερμή παράκληση σε όσους πάνε, να φορούν οπωσδήποτε τις μάσκες τους, προκειμένου όσοι παρευρεθούν να προφυλαχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τον κορωνοϊό.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Νέα έρευνα για την προέλευση του κορωνοϊού επιβεβαιώνει ότι διέρρευσε από το εργαστήριο στην Ουχάν

Φωτιά στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας - Εντολή για προληπτική απομάκρυνση από την Πυροσβεστική

Στα 2.156 τα νέα κρούσματα - 188 οι διασωληνωμένοι, 8 θάνατοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης