Ολυμπιακοί Αγώνες, Τένις: Αποκλεισμός σοκ για την Μπάρτι από την Τόρμο

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τένις: Αποκλεισμός σοκ για την Μπάρτι από την Τόρμο

Εκτός δεύτερου γύρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες έμεινε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, Ασλεϊ Μπάρτι

24488016
Η πρώτη «βόμβα» έσκασε στο τουρνουά του τένις των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και νικήτρια στο Wimbledon, η Ασλεϊ Μπάρτι, αποκλείστηκε από την Ισπανίδα Σάρα Σορίμπες Τόρμο η οποία την κέρδισε με 2-0 σετ!

Η Τόρμο έκανε την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας τα δύο σετ με 6-4, 6-3 σε 1ώρα και 33 λεπτά, εκμεταλλευόμενη τους κερδισμένους πόντους στο πρώτο της σερβίς (23/25).

Δεν έβγαλε άσους στο παιχνίδι, αλλά κέρδισε τα περισσότερα ράλι, κάνοντας μόλις 5 αβίαστα λάθη σε όλο το ματς έναντι 27 της Μπάρτι!

Στο σερβίς της Αυστραλέζας έκανε την διαφορά στο πρώτο σετ, παίρνοντας προβάδισμα με 5-4 και στη συνέχεια στο δικό της σερβίς έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι δύο αντίπαλες ήταν μαζί ως το 3-3, όμως η Τόρμο βρήκε δύο συνεχόμενα μπρέικ και πήρε το σετ με 6-3 και παράλληλα την πρόκριση. Στον επόμενο γύρο θα βρει μία εκ των Φέρρο και Σεβάστοβα.

Περίπατοι για Σαμπαλένκα και Πλίσκοβα
Κλείσιμο
Με συνοπτικές διαδικασίες η Αρίνα Σαμπαλένκα και η Καρολίνα Πλίσκοβα πήραν το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.

Η Σαμπαλένκα χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 9 λεπτά για να αποκλείσει την Πολωνή Μάγδα Λινέτ την οποία και κέρδισε με 2-0 σετ (6-2, 6-1). Η Λευκορωσίδα θα περιμένει μια εκ των Βέκιτς και Γκαρσία στον δεύτερο γύρο όπου αναμένεται να έχει εξίσου εύκολο έργο.

Από την πλευρά της η Πλίσκοβα απέναντι στην Γαλλίδα Αλιζέ Κορνέ τελείωσε το ματς σε 1 ώρα και 3 λεπτά, καθώς πήρε δύο σετ με 6-1, 6-3. Για την Τσέχα επόμενη αντίπαλος θα είναι μία εκ των Ναβάρο και Τζαμπέρ, σε ένα δύσκολο διασταύρωμα, εφ όσον προκριθεί η Τυνήσια.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης