Ολυμπιακοί Αγώνες: Δείτε το βίντεο του Eurosport από την προσπάθεια του Πετρούνια
Ο Λευτέρης Πετρούνιας περιμένει την τυπική επικύρωση της πρόκρισης του ως πρώτος των προκριματικών στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η μη μετάδοση της προσπάθειας του από την ΕΡΤ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων καθώς το Eurosport που επίσης μεταδίδει τους αγώνες είχε κανονικά εικόνα
Με 15.333 βαθμούς ο Λευτέρης Πετρούνιαςείναι αυτή τη στιγμή στην 1η θέση των προκριματικών στους κρίκους (απομένει το τρίτο γκρουπ που θα ολοκληρωθεί στις 16:00) και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση του στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου.
Από την ώρα όμως που τελείωσε η προσπάθεια του έχει γίνει ο κακός χαμός για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν είχε εικόνα, με τη Δημόσια Τηλεόραση να ρίχνει την ευθύνη στους Ιάπωνες, αλλά την ίδια ώρα τοEurosport μετέδωσε κανονικά τον αγώνα του Πετρούνια όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.