Ολυμπιακοί Αγώνες: Γιατί δεν είδαμε ζωντανά τον Πετρούνια - Η εξήγηση της ΕΡΤ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γιατί δεν είδαμε ζωντανά τον Πετρούνια - Η εξήγηση της ΕΡΤ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν συγκλονιστικός στον προκριματικό των κρίκων, δείχνοντας ότι είναι το φαβορί για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο η προσπάθεια του δεν μεταδόθηκε ποτέ από τη Δημόσια Τηλεόραση - Η οργή της Βασιλικής Μιλλούση και η απάντηση της ΕΡΤ - Δείτε βίντεο από την κερκίδα

ERT1
Μάταια οι Έλληνες τηλεθεατές στήθηκαν νωρίς το πρωί στους τηλεοπτικούς δέκτες τους για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό αγώνα των κρίκων.

Ενώ βλέπαμε εικόνες από τις προσπάθειες σε όλα τα άλλα όργανα, ο τηλεοπτικός φακός ποτέ δεν πήγε στους κρίκους όταν είχε ανέβει ο Πετρούνιας, ενώ δεν είδαμε ούτε καν σε μαγνητοσκόπηση την προσπάθεια του και οι αντιδράσεις στα social media ήταν αρκετά έντονες καθώς ακόμη και η σύζυγος του Βασιλική Μιλλούση εξέφρασε το παράπονο της.

Το παράπονο της Βσιλικής Μιλλούση, γιατί δεν είδαμε ζωντανά τον Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Η ΕΡΤ πάντως σχολίασε το γεγονός ως Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, λέγοντας πως θεώρησαν ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd17qf950li9-sf)


Κλείσιμο
Μάλιστα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter η ΕΡΤ απέδωσε την αποκλειστική ευθύνη στους Ιάπωνες...




Ωστόσο οι αντιδράσεις στα social media αυξάνονται και όπως αναφέρουν αρκετοί πέρα από τη διεθνή εικόνα που παράγεται και δίνεται σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν δικαίωμα μετάδοσης, μπορεί να ζητηθεί και ειδική κάλύψη (feed) για ένα αγώνισμα που ενδιαφέρει συγκεκριμένη χώρα το οποίο προφανώς δεν έγινε. Κι αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η ΕΡΤ είναι διπλά εκτεθειμένη.

Η προσπάθεια του πάντως έχει καταγραφεί από ερασιτεχνικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης