Για το πρώτο βήμα ο Άρης

Για το πρώτο βήμα ο Άρης

Ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα έχει ελπίδες για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League θέλει σήμερα ο Άρης στην Αστάνα.

aris
Το… ευρωπαϊκό του κοστούμι φοράει σήμερα ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει την Αστάνα στο Καζακστάν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (16:00, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν ένα αποτέλεσμα, αν αυτό είναι η νίκη ακόμα καλύτερα, για να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Η αποστολή της ομάδας του Άκη Μάντζιου, βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι και χρειάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει τον στόχο της.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Έλληνας τεχνικός – 
που κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη – θα παρατάξει με 4-2-3-1 τους «κίτρινους» απέναντι στους Καζάκους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ντένις, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Λούκας Σάσα. Οι Ματέο Γκαρσία, Μπερτόλιο και Μπρούνο Γκάμα θα παίξουν πίσω από τον Μαντσίνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουέστα, Μπρούνο Φελίπε, Χατζηπιρπιρίδης, Γκάνεα, Χαΐροβιτς, Τζέγκο, Φαμπιάνο, Μάνος, Μαρτίνης, Μήτρογλου, Σαλιάρης και Σιαμπάνης.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης