Euro 2020: Χάνει μόνο το ματς με Ρωσία ο Ντε Μπρόινε
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα χάσει μόνο το ματς της πρεμιέρας του Βελγίου στο Euro 2020
Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ώστε να αποκατασταθεί μια ζημιά που είχε υποστεί από τη σφοδρή σύγκρουση με τον Αντόνιο Ρίντιγκερ στον τελικό του Champions League.
Κάτι που θα βοηθήσει τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να μην αγωνιστεί με μάσκα στο Euro, όπου θα χάσει μόνο το ματς της πρεμιέρας των Βέλγων απέναντι στην Ρωσία αλλά θα είναι διαθέσιμος για τα δύο επόμενα με Δανία και Φινλανδία.
«Αποφασίσαμε την Πέμπτη ότι έπρεπε να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση. Δεν είναι εγχείρηση, αλλά επέμβαση για ν' αποφευχθούν προβλήματα μακροπρόθεσμα.
Κράτησε 20 λεπτά. Δεν είναι ανάγκη να παίζει με μάσκα. Θα αξιολογούμε συνεχώς την κατάστασή του, δεν αλλάζει κάτι ως προς το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του. Θα μπει με την ομάδα τη Δευτέρα (7/6)», ανέφερε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, τεχνικός του Βελγίου.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.