ΟΦΗ: Το όραμα του Λυσάνδρου και ο στόχος του Μπούση για νέο γήπεδο στην περιοχή του αεροδρομίου

ΟΦΗ: Το όραμα του Λυσάνδρου και ο στόχος του Μπούση για νέο γήπεδο στην περιοχή του αεροδρομίου

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, εξέφρασε το όραμα για κατασκευή γηπέδου σε έκταση που βρίσκεται στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης - «Θέλω όταν πεθάνω, να είστε περήφανοι για το όνομα Μπούσης» ανέφερε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μηνά Λυσάνδρου ο οποίος είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος των Κρητικών

Lyssandrou
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μηνά Λυσάνδρου ως νέου διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Ηρακλείου, Μιχάλης Μπούσης, εξέφρασε το όραμα για κατασκευή γηπέδου σε έκταση που βρίσκεται στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης.

Μεταξύ άλλων είπε: «Το νέο γήπεδο πρέπει να πάει στο αεροδρόμιο. Να δουλεύει 100 μέρες το χρόνο. Όταν έρθει ένας τουρίστας, πόσες φορές να περπατήσει στα Λιοντάρια; Πού θα παρκάρει; Μπορεί να δώσει μεγάλη ανάσα στο Ηράκλειο. Ετσι το κάνουμε στην Αμερική. Εκεί μπορεί να γίνει μια δεύτερη πόλη μέσα στο Ηράκλειο. Αυτό είναι στο μυαλό μου. Να μην είναι μόνο το γήπεδο. Αν θέλετε το αεροδρόμιο να μείνει έτσι, όπως είναι στην Αθήνα, ένα πράγμα γελοίο, αφήστε έτσι. Εσείς θα χάσετε, εγώ δεν χάνω. Όπως έχει χάσει και η Αθήνα. Αν θέλετε αφήστε το έτσι. Για εμάς κάποτε θα φτιαχτεί νέο γήπεδο. Δεν μπορεί να παίζει σε αυτό το γήπεδο. Δεν μπορούν το 2021 οι ελληνικές ομάδες να παίζουν σε αυτά τα γήπεδα. Ούτε και το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι ωραίο. Ας είναι 10.000 θέσεις, 15.000. Να έρχεται ο κόσμος με τα παιδιά του, να παρκάρουν, να τρώνε. Δεν μπορούν να έρχονται σε αυτά τα γήπεδα. Δεν έχω plan b στο μυαλό μου. Όπου και να γίνει, γήπεδο πρέπει να χτιστεί.

Ο,τι και να γίνει, γήπεδο της ομάδας θα πρέπει να χτιστεί καινούργιο. Θέλω όταν πεθάνω, να είστε περήφανοι για το όνομα Μπούσης. Δεν ανήκω σε κανέναν, είμαι ΟΦΗ. Δεν μου πληρώνει κανείς τους παίκτες, τις εγκαταστάσεις, κάθομαι στο τραπέζι ανεξάρτητος. Πρώτη φορά μετά τον κ. Βαρδινογιάννη θα πρέπει να σέβεστε το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι ανεξάρτητος, στέκεται στα πόδια του μόνος του. Μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, είναι ανθρώπινο, αλλά το γεγονός ότι δεν ανήκουμε σε κανέναν, πρέπει να σας κάνει υπερήφανους».

Η συνέντευξη τύπου του κ. Μιχάλη Μπούση


Για την πρόταση στον Λυσάνδρου«Τον Μηνά τον γνώρισα για πρώτη φορά, σεβάστηκα πάρα πολύ το πώς σκέφτεται και εκφράζεται. Όταν τον έζησα ως πρόεδρο της Λίγκας ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν κοιτούσε τα συμφέρονται της ΑΕΚ, αλλά της Λίγκας. Με έκανε να νιώσω ότι ήταν άνθρωπος που τον νοιάζει το ποδόσφαιρο. Του έκανα μια πρόταση, δεν ήταν ένα βήμα πίσω. Ήταν ένα βήμα μπροστά. Πολλοί μπορεί να θεωρούν ότι είναι βήμα πίσω ότι έφυγε από την ΑΕΚ και ήρθε στον ΟΦΗ, αλλά η ομάδα μας έχει διαφορετική κουλτούρα στο πώς κοιτάζουμε τα πράγματα. Ήταν μεγάλο βήμα να έρθει εδώ ο Μηνάς. Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει ο ένας τον άλλον. Τα βρήκαμε και είναι τώρα εδώ».

Ο Μηνάς Λυσάνδρου δήλωσε: «Θα είμαι ο διευθύνων σύμβουλος, είναι αρμοδιότητες που υπήρχαν στο πρόσωπο του κ. Μπούση. Στηρίζεται σε όρους κοινής λογικής. Μετά την κοινοποίηση της παραίτησής μου από την ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε μια επαφή, έγινε μια επαφή με τον κ. Μπούση. Βρίσκομαι εδώ να ενισχύσω την προσπάθεια και να εκτελέσω το όραμα που υπάρχει. Είχα την επιλογή να περιμένω μετά την ΑΕΚ, αλλά έκρινα ότι το περιβάλλον μου ταιριάζει. Το περιβάλλον απαρτίζεται κυρίως από τους ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μπούση για την τιμή και την εμπιστοσύνη. Αναλαμβάνω με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης. Ο ΟΦΗ είναι κάτι περισσότερο από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Έχω όραμα και αυξημένο τον στόχο της πρόκλησης. Ευχαριστώ όσους με εμπιστύεηκαν και να ευχηθώ οι μέρες μου εδώ να φέρουν επιτυχίες».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις βίλες ζητούν αγοραστή: Εμβληματικά ακίνητα επωνύμων βγαίνουν στο «σφυρί»

Τυχερά παιχνίδια: Ανοίγει ξανά η αγορά - Μαζί και τα «καζίνο-ζόμπι» με μεγάλα χρέη στο Δημόσιο

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αγωνίζεται να εκλείψουν οι θλιβερές αιτίες της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης