ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, τετ-α-τετ με Χιμένεθ
ΟΔημήτρης Μελισσανίδηςβρέθηκε για περίπου δύο ώρες στα Σπάτα για να επιθεωρήσει τα έργα και είχε τετ-α-τετ με τον Μανόλο Χιμένεθ
Στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα για περίπου δύο ώρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Ο ισχυρός άνδρας τηςΑΕΚ επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο για να επιθεωρήσει τα έργα που γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο, στους εσωτερικούς χώρους της μεγάλης κερκίδας και τις υπόλοιπες εργασίες που γίνονται.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στα Σπάτα, ο Μελισσανίδης είχε τετ α τετ με τον Μανόλο Χιμένεθκαι τους συνεργάτες του, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»