Άρσεναλ: Πρόταση εξαγοράς ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης του Spotify μαζί με τους Ανρί, Βιεϊρά και Μπέργκαμπ

Άρσεναλ: Πρόταση εξαγοράς ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης του Spotify μαζί με τους Ανρί, Βιεϊρά και Μπέργκαμπ

Ο νυν ιδιοκτήτης της Άρσεναλ, πάντως, πρόσφατα δήλωσε πως ο σύλλογος δεν πωλείται

Ανρί: «Μπορεί να γράψει ιστορία το Βέλγιο»
Ο ιδιοκτήτης της γνωστής μουσικής υπηρεσίας Spotify, Ντάνιελ Εκ, φέρεται να έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τους Τιερί Ανρί, Πατρίκ Βιεϊρά και Ντένις Μπέργκαμπ, προετοιμάζοντας πρόταση εξαγοράς της Άρσεναλ, σύμφωνα με την Daily Telegraph.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποτελούν «θρύλους» της λονδρέζικης ομάδας και ήταν μέλη των «Invincibles» (Αήττητοι), που είχαν κερδίσει το πρωτάθλημα στην Premier League από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2003-2004 χωρίς να χάσουν σε κανένα παιχνίδι.

Η περιουσία του Εκ ανέρχεται, σύμφωνα με το Forbes, στα 3,4 δισεκατομμύρια λίρες και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση εξαγοράς στον νυν ιδιοκτήτη Σταν Κρένκε.

Πριν από λίγες ημέρες, πάντως, ο Τζος Κρένκε, γιός του ιδιοκτήτη, είχε ξεκαθαρίσει πως, παρά τις αντιδράσεις των φιλάθλων για την ιστορία με τη European Super League, ο σύλλογος δεν πωλείται.

Πάντως, ο Εκ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αγορά της Άρσεναλ την προηγούμενη εβδομάδα, γράφοντας στο Twitter: «Σαν παιδί, μεγάλωσα χειροκροτώντας για την Άρσεναλ. Αν η KSE θέλει να πουλήσει την Άρσεναλ, θα χαρώ να τη διεκδικήσω».

Παράλληλα, ο Ανρί βρήκε την ευκαιρία μέσα στο σαββατοκύριακο να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται η Άρσεναλ. «Αυτό το κλαμπ ανήκει στους οπαδούς του, λατρεύω το κλαμπ και θα το υποστηρίζω μέχρι να πεθάνω. Με όσα γίνονται τώρα, πάντως, δεν αναγνωρίζω την ομάδα μου...».

Ειδήσεις σήμερα:

Οδηγός σκόρπισε τον τρόμο σε πλατεία στα Τίρανα - Τον σταμάτησε άνδρας που πήδηξε μέσα από το παράθυρο!

Προκλητικά «κορωνοπάρτι» στην Πάτρα: «Ανοίξτε τον ήχο για τα δελτία ειδήσεων!»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης