Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η Ντόρτμουντ τη φημολογία πως θα προστεθεί στην ομάδα των δώδεκα κλαμπ που αποφάσισαν την απόσχιση από την UEFA και τη δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League.
Ο πρόεδρος της Μπορούσια, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, δήλωσε: «Τα μέλη της Ένωσης Συλλόγων της Ευρώπης (ECA) είχαν τηλεδιάσκεψη την Κυριακή και επιβεβαίωσαν την απόφαση που είχε ληφθεί από την Παρασκευή. Οι ομάδες θέλουν να προχωρήσουμε στην αναδόμηση του Champions League και ήταν σαφής η άποψη των μελών της ECA πως τα σχέδια για δημιουργία Super League απορρίφθηκαν. Και οι δύο γερμανικές ομάδες που έχουν εκπροσώπηση στο ΔΣ της ECA, η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ, είχαν κοινές απόψεις σε όλες τις συζητήσεις».
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»