Αποκαλύψεις από την Έλεν Λίντες: Ο Ρούντι Φερνάντεθ... υπνωτίστηκε όταν με είδε σε εξώφυλλο περιοδικού

Αποκαλύψεις από την Έλεν Λίντες: Ο Ρούντι Φερνάντεθ... υπνωτίστηκε όταν με είδε σε εξώφυλλο περιοδικού

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Ρούντι Φερνάντεθ, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην ισπανική τηλεόραση, τον τρόπο γνωριμίας της με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης - «Τότε δεν τον ήξερα, αλλά μετά έμαθα πολλά για το μπάσκετ», δήλωσε η Μις Ισπανία 2000

rudy2
Αποκαλύψεις σχετικά με τη γνωριμία της με τον Ρούντι Φερνάντεθ έκανε η Έλεν Λίντες. Η σύζυγος, πλέον, του άσου της Ρεάλ και μητέρα των δύο παιδιών του, φιλοξενήθηκε σε show της ισπανικής τηλεόρασης.

«Ο Ρούντι με ερωτεύτηκε ή μάλλον… υπνωτίστηκε όταν με είδε στο εξώφυλλο ενός περιοδικού και είπε ‘πρέπει να γνωρίσω αυτό το κορίτσι’. Κατά σύμπτωση, ένας φίλος του με γνώριζε και μας έφερε σε επαφή. Τότε δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά έκτοτε έμαθα πολλά για το μπάσκετ», τόνισε η Μις Ισπανία του 2000, που την ίδια χρονιά ήταν αναπληρωματική Μις Κόσμος.
elen-lindes

Για την επιστροφή της στις πασαρέλες στα 39, ανέφερε: «Θυμάμαι πως όταν ήμουν 24-25 στο Παρίσι είχα ρωτήσει το γραφείο μου πόσο θεωρεί ακόμη ότι θα μπορούσα να εργαστώ σε αυτό το επίπεδο ως μοντέλο και μου είχαν πει ‘το πολύ ως τα 29’. Όμως ευτυχώς τα πράγματα στη μόδα έχουν αλλάξει και πλέον υπάρχει χώρος για όλους τους ανθρώπους και όλες τις ηλικίες».
roudifernandes
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:


ΑΕΚ: 97 χρόνια ιστορίας, της μεγαλύτερης Κυρίας! (pics & vids)

Τσέλσι και Παρί έτοιμες για τα ημιτελικά του Champions League

Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης