Τσέλσι και Παρί έτοιμες για τα ημιτελικά του Champions League

Τσέλσι και Παρί έτοιμες για τα ημιτελικά του Champions League

Με τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων να τους έχουν δώσει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης, οι Παρί και Τσέλσι μοιάζουν έτοιμες για να κάνουν και το... μισό βήμα που τους απομένει απέναντι σε Μπάγερν και Πόρτο αντίστοιχα ώστε να περάσουν στα ημιτελικά του φετινού Champions League.

Screenshot_2021-04-13_Champions_League_Τσελσι_και_Παρι_τελειωνουν_την_προκριση_στα_ημιτελικα
Οι Παριζιάνοι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχοντας κάνει κάτι σαν... επίδειξη δύναμης και παίρνοντας μια πρώτη εκδίκηση για τον περσινό τελικό, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, πέρασαν από την χιονισμένη βαυαρική πόλη πριν από μια εβδομάδα με σόου του Μπαπέ και τελικό σκορ 3-2. 

Ακόμα κι αν το σύνολο του Χάνσι Φλικ πέτυχε δυο γκολ για να κλείσει κάπως την «ψαλίδα» ενόψει του επαναληπτικού και να έχει περισσότερες πιθανότητες, η Μπάγερν δείχνει να μη βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φυσικά να παραμένει εκτός με το πρόβλημα στο γόνατο που είχε αποκομίσει κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 με την εθνική Πολωνίας. 

Και ο Γκάνμπρι και ο Σίλε και ο Τολισό παραμένουν εκτός για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, που έχουν απέναντί τους μια ομάδα αρκετά πεισμωμένη για να καταφέρει ό,τι δεν μπόρεσε την περασμένη σεζόν στο ιδιαίτερο Final-8 της Λισαβόνας...

 
Νεϊμάρ και Μπάπέ (σε 43 παιχνίδια που έχει δώσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχει συμμετοχή σε 42 γκολ) θα ηγηθούν και της δεύτερης προσπάθειας της Παρί κόντρα στην Μπάγερν, η οποία όμως δεν θα έχει τον Μαρκίνιος για το αποψινό ματς στο «Παρκ ντε Πρενς». 

Στο άλλο ζευγάρι της βραδιάς, Τσέλσι και Πόρτο ταξίδεψαν ξανά στη Σεβίλλη καθώς το «Σάντσεθ Πιθχουάν» ορίστηκε να φιλοξενήσει και τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις των προημιτελικών λόγω των περιορισμών που έχουν αναγκαστεί να εφαρμόσουν οι χώρες, ελέω πανδημίας. 

Κλείσιμο
 
Οι κυνικοί «μπλε» του Τόμας Τούχελ στο... τυπικά εκτός έδρας ματς της περασμένης εβδομάδας είχαν καταφέρει να πάρουν σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης με το τελικό 2-0 που διαμορφώθηκε με τα γκολ των Μέισον Μάουντ και Μπεν Τσίλγουελ. Η Πόρτο έδειξε ότι δεν είχε αυτό που θα χρειαζόταν για να κοντράρει τους Λονδρέζους και να τους κάνει να τρομάξουν ιδιαίτερα, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2012 να ετοιμάζονται για τα φετινά ημιτελικά...

Υπενθυμίζεται πως ο νικητής του ζευγαριού Μπάγερν - Παρί θα κοντραριστεί με αυτόν του Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ και η ομάδα που θα περάσει από την κόντρα Τσέλσι - Πόρτο θα πέσει πάνω στον νικητή του Ρεάλ - Λίβερπουλ...

Πηγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης