Κύπελλο Αγγλίας, Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0: Στους «4» με αυτογκόλ και Ζίγιεχ - Δείτε τα γκολ

Κύπελλο Αγγλίας, Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0: Στους «4» με αυτογκόλ και Ζίγιεχ - Δείτε τα γκολ

Με αυτογκόλ του Όλιβερ Νόργουντ και ένα ακόμα γκολ του Χακίμ Ζίγιεχ, η Τσέλσι λύγισε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0) και έγινε η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, μετά τις Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Σίτι

chelseaemirates
Ο Τόμας Τούχελ εξακολουθεί να κρατάει το... κοκαλάκι της νυχτερίδας στη Τσέλσι, παραμένοντας αήττητος στον πάγκο της. Παρ' ότι ο Γερμανός προπονητής έκανε 9 αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League, οι Μπλε λύγισαν την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-0) και έγιναν η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, μετά τις Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Σίτι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ca359js846g1-sf)


Κόντρα στην (καταδικασμένη) ουραγό της Premier League, η Τσέλσι δεν ήταν καλύτερη, αφού ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι Λεπίδες είχαν τις περισσότερες τελικές προσπάθειες, απέναντι στην εστία του Κέπα.

Οι γηπεδούχοι, όμως, ευτύχησαν να προηγηθούν με αυτογκόλ, όταν ο Μπεν Τσίλγουελ σέντραρε και ο Όλιβερ Νόργουντ, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο βάθος της εστίας της ομάδας του (24').

Η Γιουνάιτεντ επιχείρησε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει, έχασε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά πλήρωσε την αναποτελεσματικότητα της και ο Χακίμ Ζίγιεχ, σκοράροντας σε δεύτερο διαδοχικό ματς, σφράγισε τη νίκη – πρόκριση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Κέπα – Κρίστενσεν (63' Αθπιλικουέτα), Ζουμά, Τσίλγουελ – Χάντσον Οντόι (72' Χάβερτς), Κόβατσιτς, Γκίλμουρ (72' Ζίγιεχ), Έμερσον – Μάουντ, Πούλισικ (83' Καντέ) - Ζιρού (63' Τζέιμς).

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Πολ Χέκινγκμποτομ): Ράμσντεϊλ – Μπάλντοκ, Τζαγκιέλκα, Στίβενς – Μπογκλ (90' Μουσέ), Λούντστραμ, Νόργουντ (79' Μπρούστερ), Φλεκ, Όσμπορν – ΜακΜπέρνι (76' Μπερκ), ΜακΓκόλντρικ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ένα βήμα πριν την «επιστράτευση» γιατρών - Το «ναυάγιο» στην τηλεδιάσκεψη κυβέρνησης και ιατρικών συλλόγων 

Κορωνοϊός - Η Αττική στον κλοιό της πανδημίας - Κέντρο και Πειραιάς στο «βαθύ κόκκινο» 

Το απόλυτo φουτουριστικό σκηνικό στην Ιταλία: Εστιατόρια σε πύργους και ιπτάμενα ταξί για τους τουρίστες - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης