Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ ο Σίμος

Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ ο Σίμος

Ο Γιώργος Σίμος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ

2simos
Την παραίτησή του από τον ΟΦΗ υπέβαλε ο Γιώργος Σίμος. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ, ο 42χρονος προπονητής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του κρητικού συλλόγου, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει η αλλαγή.

«Να ζητήσω την κατανόηση των δημοσιογράφων, να μην απαντήσω στα ερωτήματα. Το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες, στον διευθυντή ποδόσφαιρο και στη διοίκηση. Πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Η παραίτηση μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και θα μείνει ως οικογένεια. Είναι μια δυσκολία, που θα την ξεπεράσει. Είμαι σίγουρος, ότι το γκρουπ θα τα καταφέρει. Δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Σεβασμός ήταν στον υπέρτατο βαθμό. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, την διοίκηση, τους παίκτες, τον οργανισμό ΟΦΗ. Θα δίνω όλη μου τη θετικότητα, γιατί δέθηκα με αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο».

Επισήμως δεν έχει γίνει ακόμα δεκτή η παραίτησή του από τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου.

Αν δεν υπάρξει, λοιπόν, ανατροπή των δεδομένων, υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία στη μάχη της παραμονής είναι ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο 56χονος τεχνικός ανήκει ήδη στον τιμ του ΟΦΗ και τελευταία έχει αναλάβει πιο ενεργό ρόλο. Μάλιστα, στα τελευταία παιχνίδια –όπως και στο σημερινό- ήταν στον πάγκο της ομάδας, γεγονός που τον καθιστά πρώτο υποψήφιο για τη θέση.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ανατροπή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό - Ποια πρωταθλήματα ξεκινούν και πάλι

Κουέστα: «Νιώθω χάλια, ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη» (vid)

Γίγαντας Θανάσης: «Υπάρχει κανένα μέρος με παϊδάκια στο Σικάγο για εμάς που δεν προλάβαμε Τσικνοπέμπτη;» (pic)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης