Σίμος: «Αναλαμβάνω 100% την ευθύνη, θα μιλήσω με την διοίκηση»
Την ευθύνη της ήττας από την ΑΕΛ ανέλαβε ο τεχνικός του ΟΦΗ,Γιώργος Σίμος τονίζοντας πως θα μιλήσει πρώτα με την διοίκηση, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα
ΟΟΦΗ βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, με τους Κρητικούς μετά την ήττακαι από την ΑΕΛ στο «Γεντί Κουλέ» με 3-2 να φτάνουν τις 9 συνεχόμενες ήττες και να κινδυνεύουν πλέον σοβαρά με υποβιβασμό.
Την ευθύνη για την ήττα αυτή ανέλαβε εξολοκλήρου ο Γιώργος Σίμος, με τον τεχνικό της ομάδας του Ηρακλείου να αναφέρει στην κάμερα της NOVA τα εξής: «Οι ποδοσφαιριστές θέλουν στήριξη αυτή τη στιγμή και η ομάδα θα το κάνει. Η ευθύνη είναι 100% δική μου. Με μεγάλο σεβασμό θα μιλήσω με τους ανθρώπους που πρέπει, πάντως οι ποδοσφαιριστές μπορούν και θα έχουν την στήριξη που πρέπει και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.