Serie A: Με σόου Ρονάλντο, η Γιουβέντους 3-0 την Κροτόνε (βίντεο με τα γκολ)

Serie A: Με σόου Ρονάλντο, η Γιουβέντους 3-0 την Κροτόνε (βίντεο με τα γκολ)

Η «Γηραιά Κυρία» πλησίασε στους 8 βαθμούς από την κορυφή και με ένα ματς λιγότερο

23834450
Η Γιουβέντους δεν είχε περιθώρια για νέες απώλειες μετά τη νίκη της Ίντερ και με τον Ρονάλντο να πραγματοποιεί ηγετική εμφάνιση επέστρεψε στις νίκες. Ο Πορτογάλος ήταν ο κορυφαίος με δυο γκολ, η Γιούβε επικράτησε 3-0 της Κροτόνε στο Τορίνο και βρέθηκε στο -8 από την κορυφή, αλλά με ματς λιγότερο.

Με την πλάτη στον τοίχο μπήκε η Γιουβέντους στο ματς με την Κροτόνε κι έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Η «Γηραιά Κυρία» πήρε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό, πίεσε και δημιούργησε καλές ευκαιρίες τόσο με τον Ντανίλο όσο και με τον Ράμσεϊ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9ge9dhoposp-sf)


Στο 27' ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε κάτι που δε... χάνεται, ωστόσο η συνέχεια ήταν δική του! Στο 38' από τη σέντρα του Κιέζα, ο Ράμσεϊ είχε κεφαλιά στο δοκάρι, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Κριστιάνο βρήκε δίχτυα. Ο Σάντρο έκανε υπέροχη σέντρα και ο Πορτογάλος πέτυχε με κεφαλιά το 1-0. Ετσι, ο Ρονάλντο σκόραρε κόντρα στη 18η ομάδα της φετινής Serie A.

Κλείσιμο
Ο Κιέζα δεν πέτυχε το 2-0 στο 43', αλλά το έκανε στις καθυστερήσεις ο Κριστιάνο με υπέροχη καρφωτή κεφαλιά! Μάλιστα, για 14η διαδοχική σεζόν έφτασε τα 25+ γκολ!

Στο 66' ο ΜακΚένι με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έριξαν ρυθμό, αν και ο Κριστιάνο σε δυο περιπτώσεις θα μπορούσε να σκοράρει ξανά.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντανίλο, Ντεμιράλ, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο (86′ Ντι Πάρντο), Κιέζα (86′ Φραμπότα), Μπεντανκούρ (70′ Φατζόλι), Ράμσεϊ (76′ Μπερναρντέσκι), ΜακΚένι, Κουλουσέφσκι (76′ Μοράτα), Ρονάλντο.

Κροτόνε: Κόρντατς, Περέιρα, Μαγκαλάν, Γκόλεμιτς, Λουπέρτο (46′ Μαρόνε), Μεσίας, Μολίνα (72′ Τζανελάτο), Βούλιτς, Ρέτσα (67′ Ρίσπολι), Ουνάς (72′ Σίμι), Ντι Κάρμινε (77′ Ριβιέρ).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μπαμπινιώτης για επίθεση που δέχεται για Λιγνάδη:«Απέναντι σε μια οργανωμένη απόπειρα διασυρμού θα αμυνθώ»

Δεκτές ξανά οι χαρτινές αποδείξεις: Με σκανάρισμα θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ΑΑΔΕ!

Sex, drugs και τραπ: Ομερτά για το κύκλωμα με τις αφέντρες και τα ναρκωτικά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης