Ρεάλ Μαδρίτης: Κι ο Αλέγκρι στη λίστα των διαδόχων του Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Κι ο Αλέγκρι στη λίστα των διαδόχων του Ζιντάν

Η Ρεάλ φέτος πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Ζινεντίν Ζιντάν μόνο με θαύμα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με το όνομα του Ιταλού να μπαίνει στη λίστα των υποψήφιων διαδόχων του

Alegri
Στο πρωτάθλημα είναι στο -10 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι περισσότερο. Στο Κύπελλο αποχαιρέτισε στη φάση των 16 όπου και ηττήθηκε από την άσημη Αλκογιάνο.

Ουσιαστικά αυτό που έχει απομείνει ως στόχος για την Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν είναι το Champions League, όπου στις 24 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα για τους 16 την Αταλάντα.

Εδώ και καιρό όμως η καρέκλα του Ζιντάν στον πάγκο των μερένγκες τρίζει με τον Ραούλ, προπονητής στην Ρεάλ Καστίγια (η Κ21 του συλλόγου), να είναι εκ των βασικών υποψηφίων να τον αντικαταστήσουν, αλλά όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser υπάρχει και μία άλλη πολύ δυνατή υποψηφιότητα.

«Άνθρωποι που είναι πολύ ψηλά στην ιεραρχία της Ρεάλ υποστηρίζουν ότι η ομάδα πρέπει να ανατεθεί σε έναν πιο έμπειρο τεχνικό, όπως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θα μπορεί να διαχειριστεί με μεγαλύτερη ευκολία και τα αποδυτήρια», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα 

Γιακουμάκης: «Είχα πρόταση από τη Νότια Κορέα αλλά τα χρήματα δεν είναι το παν για μένα»

Ατρόμητος: Τέλος ο Κάναντι

Σοκάρει ο Τσάτσος: «Είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης