Ζιντάν: «Με ενοχλεί που η Μπαρτσελόνα μιλάει για διαιτησία»

Ζιντάν: «Με ενοχλεί που η Μπαρτσελόνα μιλάει για διαιτησία»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν γινόταν ν' αποφύγει την ερώτηση για τα λεγόμενα του Κούμαν περί εύνοιας της Ρεάλ από τη διαιτησία, με τον Γάλλο κόουτς να εκφράζει την ενόχλησή του για όσα άκουσε από τον Ολλανδό συνάδελφό του

Zidane
Ο Κούμαν είχε θελήσει να σχολιάσει το ματς της «βασίλισσας» με την Εϊμπάρ και μια φάση όπου η μπάλα χτυπάει στον αγκώνα του Σέρχιο Ράμος, λέγοντας:

«Δεν καταλαβαίνω το κριτήριο των διαιτητών. Υπάρχουν πράγματα που δεν γίνονται εύκολα κατανοητά. Αν ρωτήσεις δέκα φίλους της Ρεάλ, οι εννέα θα σου πουν ότι είναι πέναλτι. Αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να μην το σφυρίξει. Αλλά ξέρουμε τι συμβαίνει».

Ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ενόψει της αναμέτρησης των «μερένγκες» με την Γρανάδα, απάντησε πως: «Με ενοχλεί που μιλούν για την διαιτησία στην Μπαρτσελόνα. Με ενοχλεί γιατί εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό το κομμάτι».

Για την κριτική που δέχεται εκείνος αναφορικά με τη διαχείριση του ρόστερ, ο τεχνικός της Ρεάλ αρκέστηκε να πει: «Όταν κάνω ροτέισον με ρωτάτε γιατί κι όταν δεν κάνω πάλι με ρωτάτε γιατί δεν κάνω ροτέισον και δεν τους αλλάζω. Υπολογίζω σε όλους τους παίκτες μου».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν ο Μακ

Χωρίς τον Ομπαμεγιάνγκ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι η Άρσεναλ

«Ψάχνεται» για προπονητή η ΑΕΚ - Στην pole position ο Χιμένεθ!

Carabao Cup: Πάει δύο μήνες πίσω ο τελικός ώστε να έχει οπαδούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης