Προπονητής Νόριτς για Γιαννούλη: «Είναι ευφυής, είναι υπέροχο να τον έχουμε μαζί μας»

Προπονητής Νόριτς για Γιαννούλη: «Είναι ευφυής, είναι υπέροχο να τον έχουμε μαζί μας»

Εκτενή αναφορά στον Δημήτρη Γιαννούλη έκανε ο νέος του προπονητής, Ντάνιελ Φάρκε, εκθειάζοντάς τον Έλληνα διεθνή αμυντικό

Giannoulis
«Μέλι» έσταξε για τον Δημήτρη Γιαννούλη ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, σε συνέντευξή του στο «The Pink Un».

Ο Έλληνας μπακ κατέγραψε την Τρίτη (02/02) τη δεύτερη συμμετοχή του με τη Νόριτς, κόντρα στη Μίλγουολ, στην οποία τα «καναρίνια» αναδείχθηκαν και πάλι ισόπαλα με σκορ 0-0.

Ο Φάρκε δήλωσε χαρούμενος για την εμφάνιση του Γιαννούλη με τη Μίλγουολ: «Είμαι αρκετά χαρούμενος για αυτόν, επειδή στην άμυνα ήταν πολύ καλός και επέστρεψε στα αποδυτήρια χωρίς να δεχτούμε γκολ. Αυτό είναι πάντα μια παρακαταθήκη για κάθε αμυντικό. 'Επαιξε τον ρόλο του στο να μην δεχτούμε γκολ. Προσαρμόστηκε αρκετά καλά στο παιχνίδι μας. Υπήρχαν κάνα δυο στιγμές που ήταν λίγο νευρικός για να πάρει την μπάλα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, αποτέλεσε επιθετική απειλή με τις κινήσεις του. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα που έρχονται και έχει ήδη δείξει ορισμένα δείγματα για τους λόγους που θέλαμε να τον αποκτήσουμε».

Συνολικά, χαρακτήρισε «υπέροχο» το γεγονός πως ο Έλληνας μπακ βρίσκεται πλέον στη Νόριτς: «Ήταν αρκετά εντυπωσιακός κατά τη διάρκεια της προπόνησης για να είμαι ειλικρινής. Μια μέρα μιλήσαμε για αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο σετ παιχνίδι, την επόμενη μέρα στο build-up και στη συνέχεια όταν έχει τη μπάλα ο αντίπαλος. Το καλό με τον Δημήτρη είναι ότι είναι σωματικά σε καλό δρόμο, είαι ευφυής και κατανοεί κάθε λέξη. Είναι ικανός να μιλήσει και να ρωτήσει. Είχαμε πολλές συναντέσεις με τους βοηθούς προπονητές μου όπου του δεέξαμε βίντεο και φωτογραφίες. Μας ταιριάζει με τις δεξιότητές του, είναι υπέροχο να τον έχουμε μαζί μας και ελπίζουμε να έρθουν πολλά περισσότερα».

Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Κούμαν: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα μείνει ο Μέσι αλλά δεν μπορώ να τον φανταστώ με άλλη φανέλα»

Nike: Δείτε το νέο... hands-free sneaker της εταιρείας που έχει γίνει viral!

Παναθηναϊκός: 100 χρόνια και 13... ματς που τον γιγάντωσαν - Δείτε βίντεο

Μαραντόνα: Το τελευταίο βίντεο πριν πεθάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης