Με εντολή πρωθυπουργού η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους για να εντοπιστούν όλοι όσοι έχουν εκμεταλλευτεί με οποιοδήποτε τρόπο τη θέση εξουσίας που κατέχουν στις ομοσπονδίες.
Ο υφυπουργός αθλητισμού, με επιστολή του στην πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Άννα Ζαΐρη, ζήτησε την διενέργεια ελέγχου περί της υποχρέωσης υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης – Πόθεν Έσχες των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΙΟ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο έλεγχος θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες ομοσπονδίες καθώς αποτελεί βούληση του πρωθυπουργού να εξυγιανθεί ο χώρος του αθλητισμού.
Θυμίζουμε ότι ήδη υπάρχει εισήγηση των οικονομικών υπηρεσιών της ΓΓΑ για την ομοσπονδία της ΕΚΟΦΝΣ που έχει χαρακτηρίσει ανεπαρκείς τις εξηγήσεις για την οικονομική διαχείριση.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.