Ολυμπιακός: Προβάδισμα για την απόκτηση του Γκροσίτσκι

Ολυμπιακός: Προβάδισμα για την απόκτηση του Γκροσίτσκι

Ο 32χρονος διεθνής Πολωνός ακραίος επιθετικός είχε βρεθεί στο... κάδρο για Ολυμπιακό και για Φόρεστ τον Οκτώβριο αλλά τώρα οι Πειραιώτες έχουν το πάνω χέρι για να τον κλείσουν!

kamilll
Οκτώβριος. Μήνας που ακόμα ασχολούμασταν με μεταγραφές. Βασικά στην περίοδο του Covid-19 ασχολούμαστε διαρκώς με τις μεταγραφές. Από την άλλη ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός καταπιάνεται όλον τον χρόνο με τα μεταγραφικά. Ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας εκείνος που είχε βγει στο προσκήνιο το όνομα του έμπειρου Πολωνού εξτρέμ και για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Με αφορμή τη συζήτηση / αναζήτηση και για βασικό εξτρέμ (κυρίως λόγω Μπρούμα σε αυτή τη φάση) το όνομα του Καμίλ Γκροσίτσκι επέστρεψε στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα. Φέρεται να προτάθηκε στους Πειραιώτες με το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ας πάμε λίγο πίσω χρονικά. Αρχές Οκτωβρίου. Τότε που Ολυμπιακός εμφανιζόταν να διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Πολωνού. Τα ρεπορτάζ - τα οποία διέψευσε ο Ολυμπιακός και με τον τρόπο του και ο παίκτης - παρουσίασαν κλεισμένη τη μεταγραφή του παίκτη και ότι θα πήγαινε από τους πρωταθλητές Ελλάδας στη Φόρεστ.

Kamil Grosicki - All Goals 19/20


Τελικώς ο παίκτης έμεινε στη Γουέστ Μπρομ. Εκεί που το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παίζει ξανά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου και ενώ έδωσε ασίστ στην ήττα της Γουέστ Μπρόμιτς με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ. Οι Άγγλοι μεταδίδουν πως ο Σαμ Άλαρνταις θα ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα και μένει να φανεί αυτό.

Κλείσιμο
Στο Νησί εμπλέκουν τον παίκτη -όπως έχει γίνει και για την περίπτωση του Κροβίνοβιτς- και με τη Φόρεστ. Όμως σύμφωνα με τις αγγλικές πηγές ο παίκτης είναι καθαρά για τον Ολυμπιακό, που έχει αποκτήσει προβάδισμα για να τον κάνει δικό του. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το Νησί είναι πια ιδιαίτερα πιθανό να πιάσει Λιμάνι ο Γκροσίτσκι. Ότι δεν έγινε δηλαδή τον Οκτώβριο να γίνει τώρα. Όσο για το ποιο... χαρτί θα... καεί από το υπάρχον ρόστερ; Μένει να το δούμε στη συνέχεια αυτό...

Ο Γκροσίτσκι πάντως έχει φέτος 6 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ στη Γουέστ Μπρομ (3 ματς στην Premier με 1 ασίστ καθώς έχει παίξει και στη 2η ομάδα της). Έχει βγει από τις Ακαδημίες της Πόγκον και έχει παίξει σε Ελβετία, Τουρκία, Γαλλία με τη Ρεν και Αγγλία με Χαλ και Γουέστ Μπρομ. Είναι διεθνής 80 φορές με την Πολωνία και έχει βάλει 17 γκολ εκεί.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Eurostat: Δραματική αύξηση θανάτων το 2020 σε ολόκληρη την ΕΕ

Covid-19: Το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech φαίνεται αποτελεσματικό κατά της βρετανικής μετάλλαξης

Κατέθεσε η Μπεκατώρου: «Να μιλήσουν όσοι έχουν βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης