Άρης: Πάει για το μπαμ με τον Γκουϊντέτι

Άρης: Πάει για το μπαμ με τον Γκουϊντέτι

Στον Άρη αφήνουν στο περιθώριο την περίπτωση του Μιγκέλ Γκερέρο και στρέφουν την προσοχή σε μια άλλη περίπτωση για την ενίσχυση της επίθεσης, στον Σουηδό επιθετικό της Αλαβές, Τζον Γκουϊντέτι

john-guidetti
Οι δυσκολίες στην υπόθεση της απόκτησης του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο αναγκάζει τον Άρη να στρέψει αλλού την προσοχή του για την εύρεση του εκλεκτού που θα αποτελέσει την αιχμή δόρατος στην επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «κίτρινοι» έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, από τις οποίες η μία είναι αυτή του διεθνή Σουηδού επιθετικού της Αλαβές, Τζον Γκουϊντέτι.

Στον Άρη έχουν ξεκινήσει επαφές με τον 28χρονο στράικερ της ισπανικής ομάδας και προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση και να τον φέρουν στην Θεσσαλονίκη. Ο Τζον Γκουϊντέτι κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως είναι το αγγλικό και το ισπανικό, ενώ έχει φορέσει τις φανέλα ομάδων θρύλων όπως είναι η Σέλτικ και η Φέγενορντ.

John Guidetti | KING! | Magic Skills & Goals | HD 720p
Κλείσιμο


Ο Γκουϊντέτι ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπρομαποϊκάνα πριν μετακομίσει σε ηλικία 16 ετών στην Μάντσεστερ Σίτι και ξεκινήσει την περιπέτεια του στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Στους «πολίτες» δεν κατάφερε να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δανεισμού σε Μπέρνλι, Φέγενορντ, Στόουκ και Σέλτικ.

Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στην Θέλτα ως ελεύθερος. Στην Γαλικία έμεινε 2,5 χρόνια πριν ακολουθήσει η Αλαβές αρχικά ως δανεικός τον Ιανουάριο του 2018, και στη συνέχεια στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερος υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Eμβόλιο κορωνοϊού της AstraZeneca: Απίθανο να εγκριθεί στην ΕΕ εντός του Ιανουαρίου

Χρυσοχοΐδης: «Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο και ο φράχτης»

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Ποιες είναι και με ποια σειρά θα γίνει ο εμβολιασμός στις ευπαθείς ομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης