Ολυμπιακός: Μέσα Χολέμπας και Ελ Αραμπί για Άρη

Ολυμπιακός: Μέσα Χολέμπας και Ελ Αραμπί για Άρη

Επιστρέφουν οι Χολέμπας και Ελ Αραμπί για τον αγώνα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης - Στην αποστολή ο Ραφίνια που ίσως όμως προφυλαχθεί

ELARABII
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη για το σαββατιάτικο ματς με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 19:30, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μετράει δύο επιστροφές. Χολέμπας και Ελ Αραμπί είναι έτοιμοι και μπήκαν στην αποστολή. Είναι πιθανό μάλιστα αμφότεροι να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Στην αποστολή είναι και ο Ραφίνια, ωστόσο ίσως προφυλαχθεί λόγω ενός χτυπήματος που έχει υποστεί. Σε αυτήν την περίπτωση θα ξεκινήσει ο Ντρέγκερ στην ενδεκάδα.

Εκτός είναι ο Χασάν που είναι ακόμα στην Αίγυπτο με κορωνοϊό. Εκτός για τον ίδιο λόγο παραμένει και ο Ρατζέλοβιτς, ο Μπρούμα λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού δεν είναι διαθέσιμος, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Βινάγκρε παρότι προπονείται κανονικά.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ντιέγκο Μαραντόνα: Όταν πήγε να «σπρώξει» κόκα στον γυμναστή του...

Ντιέγκο Μαραντόνα: Όταν ο «Θεός» τα έχωσε στον Πάπα!

Ντιέγκο Μαραντόνα: «Σκεπασμένος» με τη σημαία της Αργεντινής στην τελευταία του κατοικία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης