Ποιος Ρονάλντο; Η σούπερ σέξι Ντιλέτα Λεότα «έβαλε φωτιά» στο Juventus Stadium

Ποιος Ρονάλντο; Η σούπερ σέξι Ντιλέτα Λεότα «έβαλε φωτιά» στο Juventus Stadium

Η καυτή Ιταλίδα παρουσιάστρια του DAZN, Ντιλέτα Λεότα, επισκίασε τη λάμψη του Kριστιάνο Ρονάλντο, στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Κάλιαρι

dillettaphoto
Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο - μετά τη μάχη του με τον κορωνοϊό- να ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Κάλιαρι, βάζοντας την δική του υπογραφή στην νίκη της Γηραιάς Κυρίας, ωστόσο τα φώτα τράβηξε για ακόμη μια φορά η εκθαμβωτική Ντιλέτα Λεότα.

Τι κι αν το Juventus Stadium ήταν άδειο από κόσμο... η 29χρονη ξανθιά παρουσιάστρια του συνδρομητικού δικτύου DAZN μαγνήτισε τα βλέμματα με τη μίνι φούστα και τις μαύρες μπότες που αποκάλυπταν τα καλλίγραμμα πόδια της.

leotta_juve
Κλείσιμο
diletta_cagliari_2
H 29χρονη Ντιλέτα άλλωστε αρέσκεται στο να προκαλεί θύελλα σχολίων προς το πρόσωπό της!

Πίσω στο 2016, είχε βιώσει τον εφιάλτη της υποκλοπής γυμνών φωτογραφιών της και της δημοσίευσής τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα μηνύσεις, όχι μόνο για να προστατεύσω την ιδιωτική μου ζωή, αλλά γιατί ως γυναίκα πρέπει να πολεμάμε τέτοια θέματα. Εκτίμησα πολύ την υπεράσπιση του Μάριο Μπαλοτέλι. Αισθάνθηκα πως δεν ήμουν μόνη και πως αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά πιο κοινό απ' όσο μπορεί να πίστευα...».
dilettanueds


Η ευειδής αθλητικογράφος, κάνει παίκτες και προπονητές να παραληρούν στο πέρασμα της, με τελευταία της θύματα τους οπαδούς της Νάπολι. Συγκεκριμένα, όταν η Λεότα βρέθηκε στην αναμέτρηση Νάπολι-Μπρέσια, με μια διαίτερα αποκαλυπτκή εμφάνιση που τόνιζε την θανατηφόρα της σιλουέτα και όπως ήταν φυσικό οι φίλοι των «παρτενοπέι» δεν έχασαν την ευκαιρία να της... τραγουδήσουν.
dilettaplayers

dilettanapoli


«Έξω τα β...α, έξω τα β...α», φώναζαν οι οπαδοί της Νάπολι στην όμορφη δημοσιογράφο, η οποία τους απάντησε χαμογελώντας και κουνώντας αρνητικά το δάχτυλο.

Diletta Leotta fa innamorare Napoli in un San Paolo "bollente"


Napoli, allo stadio cori sessisti contro Diletta Leotta: “Fuori le tette"





Το τελευταίο διάστημα μάλιστα φημολογούνταν πως είχε σχέση με τον Σουηδό άσο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όσο και με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Alessandro Siani.

Συγκεκριμένα, το πρωτοσέλιδο του περιοδικού ποικίλης ύλης Chi δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, αναφέροντας ότι ο Σουηδός άσος και η καυτή Ιταλίδα ήταν το ζευγάρι έκπληξη του φετινού καλοκαιριού.

Αφορμή για τα εν λόγω δημοσιεύματα ήταν οι συχνές εμφανίσεις του εκκεντρικού φορ ως γκεστ σταρ στα stories της γνωστής ρεπόρτερ, ενώ έκαναν μαζί κι ένα διαφημιστικό σποτάκι στην περίοδο της καραντίνας.

Zlatan-Ibrahimovic


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης