Super League 1: Επίσημα στα πέντε κρούσματα παικτών η αναβολή αγώνα

Super League 1: Επίσημα στα πέντε κρούσματα παικτών η αναβολή αγώνα

Διαφοροποίηση υπήρξε στο Πρωτόκολλο με το οποίο θα συνεχιστεί η Super League 1 στον καιρό της πανδημίας και η αλλαγή αφορά τα κρούσματα που θα παρουσιάζονται στις ομάδες

superleague_ofh
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας συγκεντρώσει στοιχεία από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προχωρά στις αλλαγές τις οποίες κατέθεσε στην Αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή που με τη σειρά της άναψε το πράσινο φως.

Να τονιστεί πως τις αλλαγές αυτές τις αποφασίζει η αρμόδια Επιτροπή. Η Λίγκα είναι αυτή που εισηγείται αλλά οι ειδικοί / λοιμωξιολόγοι αξιολογούν τα δεδομένα και αποφασίζουν ανάλογα.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα στο Πρωτόκολλο, θα πρέπει να παρουσιάζονται πέντε κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες κι όχι τρία όπως ήταν μέχρι πρότινος, προκειμένου να μπορεί να σημειωθεί αναβολή σε κάποια αναμέτρηση.

Μάλιστα, αυτά τα κρούσματα θα πρέπει ν' αφορούν αμιγώς ποδοσφαιριστές στην τελευταία παρτίδα των τεστ που θα έχουν γίνει πριν από κάποιο παιχνίδι κι όχι συνδυασμό παικτών – προσωπικού στην εκάστοτε ομάδα που θα παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα στην εξέταση ανίχνευσης κορωνοϊού...

Η Λίγκα από την πλευρά της θέλει να εφαρμόζεται ο σωστός προγραμματισμός των αγώνων και να διεξάγεται χωρίς προβλήματα το πρωτάθλημα αλλά πάντα σεβόμενη τα πρωτόκολλα και τους ειδικούς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Αρχές του 2021 οι πρώτες παραδόσεις του εμβολίου - Πώς θα γίνονται οι εμβολιασμοί

Super League 1: Επίσημα στα πέντε κρούσματα παικτών η αναβολή αγώνα

Euro 2021: Απόκρουση, αναμονή και... τρέλα για τον Σκωτσέζο τερματοφύλακα (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης