Τι δήλωσε για τον επιθετικό της Μίλαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού
Το κεφάλαιο «Ίντερ» διηγήθηκε ξανά ο Λάμπρος Χούτος σε ιστοσελίδα οπαδών του συλλόγου, περιγράφοντας τις εμπειρίες και τους κορυφαίους (συμ)παίκτες που βρήκε μπροστά του στο Μιλάνο.
Ο παλαίμαχος στράικερ είχε μεταγραφεί από τον Ολυμπιακό στους Νερατζούρι το 2004, όπου και έμεινε μέχρι το 2007 με ενδιάμεσους δανεισμούς σε Αταλάντα, Ρετζίνα και Μαγιόρκα και κλήθηκε να ξεχωρίσει τον κορυφαίο παίκτη εκείνης της εποχής ανάμεσα σε ονόματα όπως οι Αντριάνο, Κρέσπο, Ρεκόμπα, δίνοντας τελικά τον τίτλο στον 25αρη τότε, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς:
«Είχαν όλοι πολύ ιδιαίτερα ταλέντα και διαφορετικά χαρακτηριστικά ο ένας από τον άλλον. Αν έπρεπε να διαλέξω, όμως, θα έλεγα ότι ο πιο πλήρης από όλους ήταν ο Ζλάταν».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη