Ρονάλντο: Ξανά θετικός στον κορωνοϊό - Χάνει οριστικά το ματς με την Μπαρτσελόνα
Οριστικά απών από την «κόντρα» με τον Λιονέλ Μέσι και τη Μπαρτσελόνα θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς και το τελευταίο τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε έδειξε θετικό
Οι απανταχού φίλαθλοι το περίμεναν δυόμισυ χρόνια, όμως, θα πρέπει να κάνουν κι άλλη υπομονή. Η «μονομαχία» Κριστιάνο Ρονάλντο-Λιονέλ Μέσι δεν πρόκειται τελικά να αναβιώσει στο ματς της Γιουβέντουςκόντρα στην Μπαρτσελόνα (28/10, 22:00), καθώς το τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε ο Πορτογάλος σταρ βγήκε και πάλι θετικό, όπως μετέδωσε πρώτο το κανάλι της πορτογαλικής τηλεόρασης «TVI24».
Αυτό σημαίνει ότι ο «CR7» παραμένει σε καραντίνα και πλέον το μεγάλο ραντεβού με τον Αργεντίνο θρύλο ανανεώνεται, καλώς εχόντων, για τον αγώνα του «Καμπ Νόου», στις 8 Δεκεμβρίου.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco