ΛεΜπρον Τζέιμς: Αγόρασε την έπαυλη της Κάθριν Χέπμπουρν έναντι 36,8 εκατ. δολάρια

ΛεΜπρον Τζέιμς: Αγόρασε την έπαυλη της Κάθριν Χέπμπουρν έναντι 36,8 εκατ. δολάρια

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρoν Τζέιμς, αγόρασε το νέο του παλάτι με έντονο... χολιγουντιανό άρωμα

lebron
Η μοίρα μιας πολυτελούς κατοικίας στο Μπέβερλι Χιλς είναι να μεταβιβάζεται από τον έναν σούπερ-σταρ ιδιοκτήτη στον επόμενο. Ο νέος κάτοχος της ανακτορικής έπαυλης στα περίχωρα του Λος Άντζελες είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του NBA, ο ηγέτης των πολυπρωταθλητών Lakers, ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα ακίνητο με μεγάλη ιστορία -και άμεσα συνδεδεμένο με χολιγουντιανούς σταρ. Ανεγέρθηκε τη δεκαετία του 1930 και ο πρώτος του ένοικος ήταν ο Σαρλ Μπουαγιέ, ένας θρυλικός Γαλλο-Αμερικανός ζεν πρεμιέ της εποχής.

Από τον Μπουαγιέ η έπαυλη πέρασε στα χέρια του Χάουαρντ Χιούζ, του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, ο οποίος το παραχώρησε στην Κάθριν Χέπμπουρν. Η σπουδαία Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν για ένα διάστημα ερωμένη του Χιούζ.



Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αγόρασε την οικία από το, επίσης καλλιτεχνικό, ζεύγος της Λι Φίλιπ και του Γουίλιαμ Μπελ, με τελικό τίμημα τα 36,8 εκατ. δολάρια, μιας και οι Μπελ έκαναν έκπτωση στον Τζέιμς, χαρίζοντάς του 2,2 εκατ. Πιθανώς επειδή τον συμπάθησαν ή επειδή τυγχάνουν οπαδοί των Lakers.

Κλείσιμο
Η πάλαι ποτέ κατοικία της Κάθριν Χέπμπουρν, μεγαλοπρεπής αλλά σε θερμό, Μεσογειακό αρχιτεκτονικό στιλ, περιβάλλεται από μια έκταση 10.117 τετ. μέτρων. Διαθέτει γήπεδο τένις, αίθρια, αυτόνομους ξενώνες και μια οβάλ πισίνα, πάνω από την οποίαν δεσπόζει ένα γιγαντιαίο, χρυσό άγαλμα του Βούδα.





Ειδήσεις σήμερα:

Europa League: Δύσκολες κληρώσεις για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πήγε στο γήπεδο με μάσκα «αστροναύτη» - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Ρούμπεν Βινάγκρε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης