«Λύτρωση» στο 90' η Ομόνοια και τώρα... Ολυμπιακός

«Λύτρωση» στο 90' η Ομόνοια και τώρα... Ολυμπιακός

Η Ομόνοια πήρε νίκη-θρίλερ με φανταστικό απευθείας φάουλ του Κίκο στο 90' απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας και συνέχισε φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα play-offs του Champions League (23/9, 22:00, Cosmotesport1)

omonoia
«Αλύγιστη» δείχνει στο φετινό πρωτάθλημα Κύπρου η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-off του Champions League (23,29/9), Ομόνοια.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ΑΕΚ Λάρνακας επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ Λάρνακας, χάρη στο απίθανο χτύπημα φάουλ του Κίκο με τη συμπλήρωση των 90' που ξεσήκωσε το «ΓΣΠ» κι έμεινε αήττητη για 4ο σερί παιχνίδι (2η στην ισοβαθμία με 8 βαθμούς).

Ο Τζιόνης είχε βάλει το «Τριφύλλι» μπροστά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Τρουγιόλς να ισοφαρίζει στο 68', αλλά η απάντηση από τον Πορτογάλο αμυντικό στο τέλος διεύρυνε την φόρμα της κυπριακής ομάδας, που έρχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης« για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Ερυθρόλευκους.

Ομόνοια (Μπεργκ): Kυριακίδης, Μαυρίας, Βενιζέλου, Παναγιώτου, Κίκο, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Ντούρις (70΄ Σενέ), Λοΐζου, Ασάντε (56΄ Κακουλλής, 90΄Λανγκ).

ΑΕΚ Λάρνακας (Κανέδα): Τόνιο, Τρουγιόλς, Νάντο (57΄ Ναράνχο), Μοϊσόφ, Χέιτλι (73΄ Μαρτίνεθ), Γκονζάλες (46΄ Ιωάννου), Φερνάντες, Σπόλιαριτς, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Άμπραχαμ.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ 1-0  (20/09/2020)
Κλείσιμο


ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ 1-1  (20/09/2020)


ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ  2-1   (20/09/2020)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Σάκχοφ: «Θέλω να κατακτήσουμε τίτλους με την ΑΕΚ» (vid)

Επικό λάθος στο Italian Open: Ο διαιτητής αποκάλεσε τον Τζόκοβιτς... Φέντερερ!

Ολυμπιακός: Οι Αγγλοι στέλουν τον Σίλβα της Νότιγχαμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης