Η καυτή Λούσι Τζόουνς έκανε νέες αποκαλύψεις για τον «άτακτο» Φιλ Φόντεν

Η καυτή Λούσι Τζόουνς έκανε νέες αποκαλύψεις για τον «άτακτο» Φιλ Φόντεν

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την άτακτη ζωή του 20χρονου Φιλ Φόντεν ήρθαν στην δημοσιότητα, λίγες ημέρες μετά το σκάνδαλο στην εθνική Αγγλίας

lucy_jones2
Το όνομα του Φιλ Φόντεν πρωταγωνίστησε στις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες της Αγγλίας (και όχι μόνο), καθώς τα νυχτοπερπατήματα του ίδιου μαζί με τον συμπαίκτη του Μέισον Γκρίνγουντ, αναστάτωσαν την εθνική των Τριών Λιονταριών.

Οι δύο φερέλπιδες Βρετανοί ποδοσφαιριστές που έκαναν ντεμπούτο στον αγώνα με την Ισλανδία θέλησαν να το γιορτάσουν με δύο καλλονές από την χώρα της Βόρειας Ευρώπης, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό και φυσικά τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

islandia-19xroni3


Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της εφημερίδας Sun δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά όπου ο νεαρός αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι επιδίωξε να συναντηθεί με μια εντυπωσιακή νεαρή. Συγκεκριμένα, η Λούσι Τζόουνς αποκάλυψε πως την περασμένη χρονιά ο Φόντεν την προσκάλεσε στο ξενοδοχείο στην Τουρκία όπου διέμενε με την U19 της εθνικής Αγγλίας.

Οι δυο τους μάλιστα γευμάτησαν σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο Alderley Edge, Cheshire, μόλις πέντε μίλια μακριά από την κατοικία του 20χρονου επιθετικού.

Ωστόσο όπως ομολόγησε η εκθαμβωτική Λούσι η γνωριμία του έληξε άδοξα καθώς μια στενή της φίλη την ενημέρωσε πως ο Φόντεν διατηρεί μακροχρόνια σχέση με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει και ένα παιδί.

lucy_jones2



Ειδήσεις σήμερα:

Ώρα υπέρβασης για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπενφίκα για τα play off του Champions League

Συμφωνία Μπαρτσελόνα - Λυών για Ντεπάι με 25+5 εκατ.

Ολυμπιακός: Τολμηρή στις φωτογραφίες, τολμηρή και στις απαντήσεις η σύζυγος του Ζοσέ Σα

Βίντεο: Ποδοσφαιριστής του Αμβούργου πλακώθηκε με οπαδό στο ξύλο την ημέρα της επιστροφής των φιλάθλων στις εξέδρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης