Αρχικά ο Ολυμπιακός φερόταν να έχει κάνει πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον εξτρέμ από το Τρίνινταντ. Ο 22χρονος είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά και παίζει και δεξιά αλλά και ως κρυφός κυνηγός και επιτελικός. Για τον παίκτη αυτόν έχει ενδιαφερθεί και ηΑΕΚ έχοντας κάνει σοβαρή προσπάθεια για να τον κλείσει ενώ ενδιαφέρον είχε προκύψει και από την Κασίμπασα. Η Μπεϊτάρ πάντως στα μέσα του καλοκαιριού φερόταν να ζητάει 3.000.000 για το 60% των δικαιωμάτων του. Ο Λιβάι Γκαρσία είχε 33 ματς με 6 γκολ και 3 ασίστ πέρυσι.
Με βάση νεότερες πηγές από το Ισραήλ οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει νέα κρούση για τον παίκτη. Η πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία που έκανε ο Ολυμπιακός είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης. Μία κρούση ικανή να του δώσει προβάδισμα για τον παίκτη. Μένει πλέον να κριθεί οριστικά αυτή η μεταγραφική υπόθεση.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.