Ολυμπιακός: Νέο «μπάσιμο» για τον Λιβάι Γκαρσία

Ολυμπιακός: Νέο «μπάσιμο» για τον Λιβάι Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το Ισραήλ έχει κάνει νέα πρόταση για την απόκτηση του εξτρέμ Λιβάι Γκαρσία, τον οποίο διεκδικεί και η ΑΕΚ

garcia1
Αρχικά ο Ολυμπιακός φερόταν να έχει κάνει πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον εξτρέμ από το Τρίνινταντ. Ο 22χρονος είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά και παίζει και δεξιά αλλά και ως κρυφός κυνηγός και επιτελικός. Για τον παίκτη αυτόν έχει ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ έχοντας κάνει σοβαρή προσπάθεια για να τον κλείσει ενώ ενδιαφέρον είχε προκύψει και από την Κασίμπασα. Η Μπεϊτάρ πάντως στα μέσα του καλοκαιριού φερόταν να ζητάει 3.000.000 για το 60% των δικαιωμάτων του. Ο Λιβάι Γκαρσία είχε 33 ματς με 6 γκολ και 3 ασίστ πέρυσι.

Με βάση νεότερες πηγές από το Ισραήλ οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει νέα κρούση για τον παίκτη. Η πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία που έκανε ο Ολυμπιακός είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης. Μία κρούση ικανή να του δώσει προβάδισμα για τον παίκτη. Μένει πλέον να κριθεί οριστικά αυτή η μεταγραφική υπόθεση.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Αρνητικά τα δείγματα μετά τα τεστ κορωνοϊού

ΑΕΚ: Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού, φεύγει για Βόλο η αποστολή

Ολυμπιακός: «Τελικός-παρωδία! Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει, αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης