Super League 1: Οριστική συμφωνία των πέντε ομάδων με NOVA
ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και Βόλος συμφώνησαν με τη Nova και υπογράφεται κανονικά η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος τηςSuper League 1
Ηταν ανοιχτό θέμα και μάλιστα σημαντικό. Το τι θα γινόταν με τις τηλεοπτικά «άστεγες» ομάδες. Και όπως φαίνεται στο Δ.Σ. της Παρασκευής βρέθηκε η λύση.
ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικός, Βόλος και Απόλλων Σμύρνης συμφώνησαν τελικά με τη Nova για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους και έτσι θα υπογραφεί κανονικά η προκήρυξη του πρωταθλήματος!
Ετσι θα έχουμε κανονικά σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου (με το ματς του ΠΑΟΚ).
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.