ΠΑΟΚ: «Ο ήλιος ανατέλλει, το νερό βράζει κι εμείς παίζουμε με Μπενφίκα και Άγιαξ»!
Στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media, υπήρξε... ρεσιτάλ σαρκασμού μετά την κλήρωση με την Μπενφίκα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ήταν σίγουροι πως θα του τύχει το πιιο ζόρικο εμπόδιο. Κάθε χρόνο βιώνουν το ίδιο. Και φυσικά το κακό, για πολλούς, 2020, δεν θα μπορούσε ν' αποτελέσει εξαίρεση.
«Η μέρα έχει 24 ώρες, ο ήλιος ανατέλλει κάθε πρωί, το νερό βράζει στους 100 βαθμούς Κελσίου και εμείς πάντα παίζουμε κάθε καλοκαίρι με την Μπενφίκα ή τον Άγιαξ το καλοκαίρι».
Παράλληλα, στην ενημέρωση των «αετών» για την κόντρα τους με τον ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος» απάντησε κι εκεί:
«Είχατε κάποια αμφιβολία για την κλήρωση; Εμείς πάντως όχι... Τα λέμε τον Σεπτέμβρη»!
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.