Εργαζόμενος του ΔΕΔΔΗΕ καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου στην Αργολίδα κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης του δικτύου
Ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους
Ατύχημα με θύμα έναν εργαζόμενο σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ σημειώθηκε στα Φίχτια Αργολίδας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια εργασιών για την αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών που προκάλεσε στο ηλεκτρικό δίκτυο η καταστροφική πυρκαγιά.
Το περιστατικό συνέβη όταν ένας μεγάλος κορμός δέντρου -ο οποίος είχε καεί από τη χθεσινή φωτιά- υποχώρησε καταπλακώνοντας τον εργαζόμενο.
Οι συνάδελφοί του έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους.
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία