Ο Δημήτρης Σκορδής ο οποίος δουλεύει με πολλούς αθλητές προκειμένου να επανέλθουν και να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς του, ετοίμασε ένα βίντεο-αφιέρωμα για τον Βασίλη Σπανούλη και τη δύναμη της θέλησης που έδειξε στο διάστημα της αποθεραπείας του.
Μάλιστα χαρακτήρισε τον Βασίλη Σπανούλη «παράδειγμα θέλησης» αλλά στάθηκε στην «αγάπη του για το μπάσκετ». Πιο χαρακτηριστική ατάκα στην ανάρτησή του; «Αυτό που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε...»
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.