Superleague: Ζήτησε από την ΕΠΟ να ορίσει το μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Superleague: Ζήτησε από την ΕΠΟ να ορίσει το μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Οι δυο σύλλογοι έχουν ενημερωθεί σχετικά και η ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει στο ΔΣ της Δευτέρας

Με τρεις αγώνες και από την 3η αγωνιστική η «σέντρα» στη Superleague
H Superleague 1 ζήτησε την Τετάρτη από την ΕΠΟ να ορίσει άμεσα τα μπαράζ Ξάνθη - Απόλλων για μία θέση στην κορυφαία κατηγορία, ενήμερες και οι δύο ομάδες!

Σε πολλούς προξένησε έκπληξη η είδηση σύμφωνα με την οποία η Ξάνθη ζήτησε την Τετάρτη από πιτσιρικάδες της K-17 να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια και να αρχίσουν προπονήσεις. Η εξήγηση είναι απλή: η Superleague 1, βάσει και της απόφασης που έλαβε στο ΔΣ της Δευτέρας για διατήρηση του format με 14 ομάδες, ζήτησε την Τετάρτη από την ΕΠΟ τον άμεσο ορισμό των μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για μία θέση στην κορυφαία κατηγορία! Οι δύο ομάδες είναι ενήμερες και η ΕΠΟ αναμένεται να αποφασίσει στο ΔΣ της προσεχούς Δευτέρας (3/8)!

Τα ερωτηματικά, βέβαια, είναι πολλά: με ποιους παίκτες θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες (οι «παλιοί» σε αμφότερες τις ομάδες έχουν λύσει τα συμβόλαιά τους), πότε θα γίνουν τα μπαράζ δεδομένου ότι θεωρητικά η σεζόν λήγει τη Δευτέρα (αλλά ο τελικός του Κυπέλλου ορίστηκε για τις 30 Αυγούστου από την ΕΠΟ που πρέπει τη Δευτέρα να δηλώσει στην UEFA τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...) και μεγαλύτερο όλων ασφαλώς τι θα αποφασίσει η ΕΠΟ για τον αριθμό των ομάδων σε Superleague 1 και Superleague 2 μετά και το "14 ομάδες ή δεν κατεβαίνουμε του χρόνου" τελεσίγραφο της Λίγκας.

Πηγή: Gazzetta

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Φυλή - Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Ποιοι κερδίζουν, ποιοι χάνουν με τα αναδρομικά - Δείτε παραδείγματα

Μητσοτάκης προς επιδημιολόγους: Πείτε μας να πάρουμε νέα μέτρα εάν το κρίνετε αναγκαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης