Ολυμπιακός: Προχωρημένες επαφές για να κλείσει και τον Τράουκο
Ο Περουβιανός διεθνής αριστερός μπακ της Σεντ Ετιέν, Μιγκέλ Τράουκο, που παίζει και ως αριστερός χαφ, παραμένει ιδιαίτερα πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό
Μετά τον Μαξ Γκραντέλ φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει δρομολογήσει για να κλείσει και την περίπτωση του Μιγκέλ Τράουκο από την Σεντ Ετιέν.
Ο 27χρονος διεθνής Περουβιανός είναι κυρίως αριστερός μπακ αλλά αγωνίζεται και ως αριστερός χαφ. Φέτος έχει 24 ματς στην Σεντ Ετιέν με 1 γκολ και 2 ασίστ. Στην γαλλική ομάδα δεν υπολογίζεται για βασικός και ο ίδιος παραδέχθηκε πως υπάρχει πιθανότητα να πιάσει Λιμάνι.
Μάλιστα όπως όλα δείχνουν οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν και να κλείσουν τον Τράουκο, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Τσιμίκα...
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.